Novosti

25. listopada 2021.

Aglomeracija Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna: Poziv na podnošenje zahtjeva za priključenje

Vinkovci, 25. listopada 2021. – Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. provodi projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ s ciljem povećanja priključenosti stanovništva na mrežu javne odvodnje. Provedba projekta započela je u veljači 2019. godine, a provodi se na velikom području kojeg čine 2 grada i 4 općine, u ukupno 11 naselja i polako se bliži svom završetku.

Iako sustav javne odvodnje još nije pušten u funkciju, odvijaju se intenzivne aktivnosti kako bi se to dogodilo te su korisnici u pojedinim naseljima pozvani da, ukoliko to još nisu učinili, podnesu zahtjeve za priključenje na mrežu odvodnje. Prethodno su takvi pozivi poslani korisnicima u općinama Cerna, u kojoj je već počela naplata odvodnje i Andrijaševci, u kojoj bi naplata trebala početi u studenome, a trenutno je poziv upućen korisnicima u Otoku i Komletincima. Poziv se odnosi samo na one korisnike koji još nisu podnijeli zahtjev za priključenje, a izvedena im je priprema za kućni priključak. Korisnike molimo da to učine što prije kako bi imali dovoljno vremena da pripreme svoje interne instalacije prije nego počne priključenje korisnika na mrežu javne odvodnje. Kada se steknu svi tehnički uvjeti za priključenje, korisnici će o tome biti obavješteni putem sredstava javnog priopćavanja ili na drugi prikladan način te im prije toga NEĆE početi naplata odvodnje.

Zahtjevi za priključenje podnose se u Vinkovačkom vodovodu i kanalizaciji d.o.o., Dragutina Žanića – Karle 47a, Vinkovci od 7:30 do 14 sati.

Povratak na sve novosti